• darkblurbg


De Kangoeroe klup is opgericht voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. 

Kinderen die lid zijn van onze Kangoeroe klup kunnen gratis en onder begeleiding trainen / bewegen bij G.K.V. Ons Clubje. Ook kunnen de leden van de Kangoeroe klup gratis deelnemen aan bijna alle door G.K.V. Ons Clubje georganiseerde activiteiten, zoals het sinterklaasfeest, paaseieren zoeken, een vossenjacht en nog veel meer.

 

Waarom de Kangoeroe klup?

De Kangoeroe klup is in het leven geroepen om verschillende redenen. De belangrijkste is dat we graag zo veel mogelijk kinderen willen laten bewegen. De Kangoeroe klup is dan ook voornamelijk een club die zich richt op het meer en beter laten bewegen van kinderen van 3 tot en met 6 jaar.

Uiteraard willen we de kinderen op die manier ook kennis laten maken de korfbalsport en al haar positieve kanten. Als vereniging willen we hiermee ook onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. 

De Kangoeroe klup speelt hiermee in op maatschappelijke ontwikkelingen zoals het steeds vaker voorkomen van obesitas bij kinderen en de aandacht voor normen en waarden die bij de korfbalsport en binnen onze vereniging heel normaal zijn.

Door kinderen op jonge leeftijd aan onze sport en club te binden, kunnen wij als korfbalvereniging een positieve bijdrage leveren op de ontwikkeling van uw kind. Uw kind zal echter niet deelnemen aan wedstrijden in competitie verband.

De Kangoeroe klup is niet gericht op het aanleren van korfbaltechnieken en het spelen van wedstrijden. Uiteraard zullen veel spel en bewegingsvormen uitgevoerd worden met een vette knipoog naar de korfbalsport.

 

Is de kangoeroe klup iets voor jouw kind? Klik dan op onderstaande knop om lid te worden.