• darkblurbg

Huldiging 150e lid GKV Ons Clubje

Eindelijk is het dan zover het 150e lid van GKV Ons Clubje is geregistreerd. We liepen er al een tijdje tegenaan te hikken tot zich ineens vier kinderen tegelijkertijd aanmelden. We besloten alle vier nieuwe leden te huldigen.

De huldiging vond plaats op dinsdag 3 maart tijdens de training van de jeugd om 19.00 uur. Dennis riep de kinderen bij elkaar in de middencirkel van de zaal en gaf het woord aan Peter, onze voorzitter. Na een inleidende speech over hoe e.e.a. tot stand kwam en hoe trots hij is dat dit punt bereikt is gaf hij het woord terug aan Dennis, voorzitter van de JTC. Onder luid trommelgeroffel werd de eerst naam genoemd, Quinty mocht als eerste naar voren komen en was zichtbaar onder de indruk. Dit herhaalde zich met het naar voren halen van Maud, Mick en Milan.

Alle vier werden ze verrast met een leuke sporttas waarop het logo van GKV Ons Clubje en hun eigen naam stond. Deze tassen leken wel “op de groei” te zijn gekocht, want met name Quinty paste wel in zo’n tas.

Er werd nog een groepsfoto gemaakt door Jenne Smit van alle jeugdspelers en trainers en met de vier nieuwe leden en hun tas op de voorgrond. Daarna liepen ze trots met tas naar hun ouders. Bij Immie kon nog een snoepje worden opgehaald door alle jeugd waarmee de huldiging was beëindigd.

Dit is het resultaat van een succesvolle werving door onze Jeugdcommissie, die daarmee is begonnen aan de start van het seizoen 2017/2018. De aanwas van leden kwam in het begin wat moeilijk tot stand, dit kwam het laatste seizoen pas goed op gang. Het laatste jaar zijn er zo’n 25 nieuwe leden bijgekomen en het eind is nog niet in zicht. Momenteel lopen er nog een aantal potentiële nieuwe leden op proef mee op de trainingen, hopelijk pakt dat ook positief uit.

Het bestuur heeft in samenwerking met de JTC en een aantal ouders van onze jeugd onder begeleiding van een externe professional, sinds kort een ontwikkeltraject van een aantal jaren ingezet, waardoor we hopen te groeien naar een stabiele vereniging met een goede naam in Glanerbrug en Enschede-Oost waar het goed en veilig te vertoeven is. 

Foto's van de huldiging zijn hier te vinden in het fotoalbum.