• darkblurbg

 

Je wilt korfballen, maar twijfelt nog…?

Neem je twijfel weg en kom trainen bij G.K.V. Ons Clubje.

Heb je interesse om te te gaan korfballen, maar weet je niet zeker of het iets voor je is?

G.K.V. Ons Clubje biedt je de mogelijkheid om in de maanden augustus en september vrijblijvend te komen trainen. Zo ben je lekker bezig en kun je zonder verplichtingen kennismaken met deze leuke sport.

Als je besluit dat dit de sport is die bij je past kun je eenvoudig lid worden.

 

Zin om te korfballen?

G.K.V Ons Clubje is een kleinschalige korfbalvereniging die jou een leuke dag vol sport en spel biedt.

Sport, spel en plezier
Sport en spel binnen een kleinschalige, persoonlijke vereniging? Ons Clubje is een gezellige sportvereniging met veel aandacht voor jeugd. We laten kinderen op een laagdrempelige, speelse manier kennis maken met sport. Ieder korfbalteam bestaat uit zowel jongens als meisjes. Dit maakt de sport uniek en zorgt voor een leuke dynamiek.

Waarom korfballen?
Korfbal is een gemengde sport. Korfbal is een teamsport. Korfbal is een dynamische sport. Korfbal is een gevarieerde sport. Korfbal heeft een veld- en zaalcompetitie. Nederland is de beste in korfbal.

Kangoeroe Klup
Er bestaat ook een Kangoeroe Klup bij GKV Ons Clubje. Dit is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 tot 5 jaar. Onder ervaren begeleiding worden er spelletjes gedaan, zowel binnen als buiten afhankelijk van het weer. Voor kleine broertjes of zusjes van kinderen die al aan de korfbaltrainingen meedoen is het leuk dat er ook voor hen activiteiten zijn. Ouders kunnen hun kinderen op een leuke wijze laten spelen en sporten met andere kinderen.

Ons Clubje is meer dan korfbal alleen
Behalve sportieve inspanningen organiseren we ook andere activiteiten voor de jeugd. Zo gaan we elk jaar op vossenjacht, werken we aan onze creativiteit tijdens de Playbackshow, gaan we op kamp en bezoekt Sinterklaas de korfbalclub!

Interesse neem dan contact met ons op: jtc@gkv-onsclubje.nl of bekijk de informatie op onze website.