• darkblurbg

Hallo GKV-OC vrienden,

 

De 'MUURSCHILDERING' op ons clubgebouw is gereed. Sonna Krom (Art Productions) heeft vorige week de laatste hand gelegd aan de muurschildering die over twee muurgedeeltes doorloopt. Het resultaat mag er zijn! 

Onze entree tot ons sportterrein is met deze muurschildering verfraaid. We zijn erg content dat we in onze zoektocht uitgekomen zijn bijna Sonna. Na ons eerste gesprek/kennismaking bij ons in de kantine, kreeg Sonna al een indruk van Ons Clubje bij het aanschouwen van onze 'Wall of History', waarbij de belangstelling uit ging naar wijlen 'Tante Dien'. Een vrouw die ontzettend veel heeft betekend voor 'Ons Clubje.

Het eerste 'kladje' hebben we bij Sonna in het atelier mogen bekijken. Sonna vond dat er een overeenkomst was tussen korfballers en vogels:

"Het van de grond af komen met 'schieten en doorloopballen' is eigenlijk een soort vliegen als een vogel door de lucht naar de korf toe, erg sierlijk, erg sportief, erg mooi ! En korfbal is een oer Nederlandse sport, net als de aalscholver en buizerd vogels zijn die veel in Nederland voorkomen. Ook heb ik getracht jonge en volwassene korfballers zo echt mogelijk in pure korfballende actie weer te geven, met als een stip aan de horizon Tante Dien die voor altijd energie en wilskracht via zonnestralen uitstraalt naar de korfballers van GKV-OC. Als achtergrond hebben we gekozen voor een neutrale modieuze grijs-tint, zodat de kleuren van muurschildering duidelijk en kleurvol zijn ! "