• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje is opgericht in 1927 en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost.

Onze vereniging ruim 155 leden, waarvan ongeveer 65 jeugdleden, deze aantallen telt telt.

Kenmerkend voor onze korfbalvereniging is de grote sportiviteit en gezelligheid.

De vereniging heeft al decennia lang een goede naam in het grensdorp en rondom ons veld liggen de nieuwbouwwijken van Enschede-Oost.

Uiteraard zijn wij ook goede bekenden in de regio, waar onze teams wekelijks hun wedstrijden spelen. Dit lijkt ons voor uw bedrijf een goede reden om als ondernemer voor uw bedrijf in de regio naambekendheid te bewerkstelligen en onze vereniging financieel te ondersteunen.

Op het gebied van sportsponsoring is de laatste jaren veel veranderd. Voor iedere vereniging wordt het ook steeds belangrijker om meer financiële armslag te hebben. Sportsponsoring kan hier aan bijdragen, maar daarvoor wilt u als sponsor ook iets terugkrijgen.

GKV Ons Clubje beschikt over een unieke locatie voor onder andere bordsponsoren. Met onze 'zicht locatie' bij het binnen komen en verlaten van Glanerbrug bent u als sponsor verzekerd van aandacht van het komende verkeer. 

Een overzicht van alle sponsoringsmogelijkheden staan in onze Sponsormap.

Als sport vereniging zijn wij blij met iedere vorm van sponsoring. Daarom hebben wij ervoor gekozen om verschillende sponsormogelijkheden aan te bieden, zodat u voor uw eigen bedrijf kunt bepalen welke sponsorvorm het beste bij u past.

 

       

Onze hoofdsponsoren

 

Interesse om sponsor te worden?

Is uw belangstelling gewekt, dan kunt u contact opnemen via het reactieformulier. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Namens G.K.V. Ons Clubje hartelijk dank voor uw interesse.

Unieke zichtlocatie voor sponsoring.

Unieke zichtlocatie aan de rand van Glanerbrug.

G.K.V. Ons Clubje beschikt over een unieke locatie voor onder andere bordsponsoren. Met onze ‘zichtlocatie’ bij het binnen komen en verlaten van Glanerbrug bent u als sponsor verzekerd van aandacht van het voorbij komende verkeer.

De trainingslocatie van G.K.V. Ons Clubje ligt dicht aan de Gronausestraat. Enkel gescheiden door een fietspad en berm. De Gronausestraat is een belangrijke verkeersader van verkeer vanuit Enschede richting Duitsland en omgekeerd. Dagelijks passeren hier vele voertuigen en door de ligging van onze locatie vallen de sponsorborden aan de rand van het veld goed op. Doordat er vlakbij een kruising is met verkeerslichten staan er regelmatig lange rijen voertuigen te wachten. Een mooi moment voor de inzittenden om rond te kijken en het sponsorbord met uw (bedrijfs)naam en/of logo zal daardoor de nodige aandacht krijgen.

Kijk hieronder voor een foto-impressie van de ligging van onze zichtlocatie.